I mine tidligere opleverser med diverse Growshops, har det altid været dårlige oplevelser, de har altid været fuld af lort, og dyre priser. De Growshops over i København som jeg har benyttet mig af tidligere. Har altid været ringe i service, når man prøver og bestille noget over nettet. Så tager dem 100 år før det kommer hjem til en. Og puha ikke lad mig begynde på deres elendige kundeservice. De hjælper slet ikke med diverse spørgsmål, eller når noget er defekt. 

Men så flyttede jeg til Midtjylland af nogle personlige årsager, så jeg havde en lille frygt for at den lokale Growshop og dem i nærheden ville væreligedan.  

Fra by til land med growshop

Jeg valgte så alligevel (trods min skepsis) at gå ned til den lokale Growshop og få noget vejledning i mit nye grow. Fordi da jeg flyttede var jeg nødt til at smide det meste af mit grow ud. Så tænkte bare for mig selv, nyt sted, nyt udstyr. Den første jeg valgte og tage ned til var lidt underlig, følte mig ikke helt tryg ved at være der. Så der gik ikke lang tid før jeg gik hjem igen.

Fandt så en anden en tæt ved Århus, tog jo naturligvis dernede. Og det var bare langt bedre end alt hvad jeg havde forventet. De hjalp mig med alt hvad jeg skulle bruge for rådgav mig lidt i at hvilke telte ville være bedst for mig. Var stadige lidt skeptisk det skal man jo være der er jo nogle ”weirdos” i denne her branche, men havde en god mavefornemmelse. 

Jeg valgte så bare at begynde med at købe et telt dernede, og bare lige sætte det op. Også prøve og følge hvad de sagde til mig så jeg kunne få en fornemmelse om de rent faktisk havde styr på deres craft eller det bar var bullshit.

Dog kan jeg også sige dig at det her med en dame pullerover, kan noget – læs mere om det her!

En af de bedste der er i verden

Det var sku ikke bullshit der de sagde til mig, følte mig lidt mere tryg og bruge flere penge dernede. Så gik derned igen og købte en helvedes masse udstyr. Fik købt alt hvad jeg skulle bruge for at begynde igen på den skala jeg havde. Og de var så venlige, og hjælpsomme.

Nu har jeg været kunde nede hos dem i 3 år, og alt den succes jeg har opnået med min hobby er skyldes dem, hver gang jeg skulle bruge hjælp, ringede jeg bare, fordi de er altid friske på at svare på ens problemstillinger. Havde jo lidt tvivl omkring det at flytte herover til Jylland, men i at jeg faktisk fandt en god Growshop til min hobby gjorde det, det lige lidt bedre at bo herover på landet.